Ofte stilte spørsmål

Hvor lang er leveringstiden?

Vanligvis 1-2 uker, avhengig av hvor mange bestillinger vi har inne. + leveringstiden hos posten som er på 2-5 dager. 

 

Jeg angrer på fargen jeg bestillte, kan jeg ombestemme meg?

så lenge sengehesten ikke er sendt så kan du sende oss en mail på hello@sengehesten.no så skal vi se hva vi får til.

 

Jeg stoler ikke på støttebena, er det noe mer jeg kan gjøre for at den skal ligge ennå tryggere?

Ja, da kan du binde en tråd rundt hvert støtteben og rundt sengebunnen / ribbebunnen. På denne måten kan ikke sengehesten flytte seg overhodet. 

 

Hvordan velger jeg størrelse på sengehesten?

Sengehestene kommer i 2 størrelser. 35 cm passer til madrasser som er 5-20 cm høye. 50 cm passer madrasser opp til 35 cm høyde. For å finne riktig høyde måler du fra bunnen av madrassen til toppen. Husk å måle med overmadrass om du har det. 

  

Sengen til barnet mitt er en rammemadrass. Hvordan kan jeg da montere på sengehesten når det ikke er en madrass å løfte?

Legg inn en kommentar når du bestiller, så kan vi preppe sengehesten for enkel montering for deg. Da kommer sikkerhetsbena med noen ekstra skruer, og hull. Slik at du enkelt kan skru sengehesten fast i sengebunnen fra undersiden av rammemadrassen. her må du da huske å velge høyde på sengehesten etter totalhøyden på rammemadrassen. 

 

Jeg ønsker å bytte farge på sengehesten til nestemann som arver. hvordfan gjør jeg det?

Du kan fint pusse lett over hele sengehesten for å så male den med ny farge. (velg da en slitesterk maling som feks trestjernes gulvmaling som vi har brukt fra før av.)

 

 Sengehesten er skitten, kan jeg vaske den?

Du kan fint tørke over med en fuktig klut og noe såpe for å vaske bort flekker/klistermerker og annet som har kommet på sengehesten. 

 

 Hva gjør jeg hvis jeg mottar et ødelagt /skadet sengehest?

Vi gjør alt i vår makt for å sikre at varene kommer i perfekte tilstand, men hvis det er et problem med defekte eller skadede varer under transport må du kontakte posten.no og oppi sporings nr ditt og følge deres instruksjoner. Du kan også sende oss en mail, så skal vi hjelpe deg med veien videre. 

 

Jeg angrer på kjøpet, og har retunert sengehesten. Hvordan vil jeg motta tilbakebetalingen?

Når returen er behandlet vil vi refundere deg og sende deg en epostbekreftelse. Vi vil refundere beløpet i henhold til den betalingsmåten du brukte når du bestillte. Du vil motta pengene på kontoen din ca. Mellom 4 og 10 dager avhengig av betalingsmetode som ble brukt når du la inn din bestilling, etter at vi har mottatt sengehesten.

 

Hvor mye koster frakt?

Vi leverer sengehesten via tjenesten Norgespakke. Fraktkostnader er ikke inkludert i prisen, og vil avhenge av hvor i landet man bor. Send oss gjernen en epost eller melding på instagram om du ønsker en annen levrandør. Vi er behjelpelige med å finne alternative leveringsmåter.

 

Betaler dere returen om jeg vil sende sengehesten tilbake?

Nei, du må selv dekke fraktkostnader til returen.